Tävlingar

Oslo Open 2011

2011-08-24 12:43 #0 av: sissie

Snart är det dags för den första tävlingen för de svenska spelarna denna säsong. Oslo - som nyligen skakades av terrordåd - står som värdstad för denna stora internationella tävling.

Inte långt från Kungliga Slottet i Oslo, kommer Oslo Open att avgöras den 3 september. Det riktigt toppskiktet i världen saknas i startfältet, men kan dyka upp inom den närmaste veckan.

Första rankad på tävlingen är Petr Tmej från Tjeckien. Han har plats åtta på världarankingen. Andrey Voskoboynikov och Alexey Titov - båda från Ryssland - är näst bäst och tredjen bäst på tävlingen, med sina platser 11 och 13 på Världsrankingen.

Förste svensk är Jimmy Mårdell från Björkhagen Rangers. MEd sin 55 plats Världsrankingen ligger han som nionde bäste man på tävlingen. Vi får se om han kan ha samma placering efter tävlingen. Eller kanske en plats bättre eller två till och med.

 

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2011-08-29 16:26 #1 av: Leffe

Hoppas det går bra för de svenske

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.