Tävlingar

Obsanligan 9

2009-04-15 09:03 #0 av: sissie

Då har ännu en obsanliga spelats i anrika Observatorielundens lekpark i Stockholm. Denna gång var vi bara 8 stycken som kom. Föga imponerande.

Endat 8 stycken deltagare på Obsanligan var ett magert deltagande. Vi har under senare tid varit något fler. Och fler behövs till nästa gång.

Obsanligan är en träningsturnering där alla är välkomna att delta. Här är det inte blodigt allvar på spel utan alla träffas, spelar och har kul en stund på en  vanlig vardageftermiddag.

Rasslet hörds dock som vanligt från spelen och tips på nya finter dyker upp då och då.

Denna gång hade vi celebert besök i form av regerande svenske mästaren Hans Österman som 15 februari korades till Svensk Mästare på SM i Överum.

Att hans blev bäst på träningen tror väl alla men inte på grund av att han krossade motståndet. Tvärt om. I matcherna mot Hans Österman fick alla chansen att visa vad de går för, och han var inte sen med att ge beröm och tips till de som behövde det.

Jimmy Mårdell var en utav dem som visade att hans spel har utvecklats. Några goda råd fick han från Hans Österman, så vi får se hur det påverkar hans spel nästa gång.

Kenneth Wikström, 14 år och han nyligen börjat spela. Har blivit bättre också. Lite mer träning hemma vid spelet så skulle utvecklingen gå lite fortare framåt. Men trots inga vinster denna gång så kämpar han vidare.

Så väl mött på nästa Obsanligan den 28/4.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2009-04-18 12:24 #1 av: sissie

Jag har lagt in en videosnutt från Obsanligan.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.