Information från iFokus och sajten

Fest och bordshockey? Javisst!

2009-04-29 09:26 #0 av: sissie

Att ta fram ett hockeyspel på en fest kan bli en riktig stämningshöjare. Först kanske flera av kompisarna tycker att det är löjligt och inte vill men vart efter tiden går så brukar de ryckas med.

Att fixa en turnering på en fest kan man göra väldigt enkelt. Det räcker med ett enda spel och några puckar. Ställa spelet på ett stadigt bord och fixa ett spelschema där alla möter alla en gång.

Spela sedan suddenmatcher - första målet vinner. Alla kan ha tur även om man inte är duktig. Matcherna behöver inte spelas i någon speciell ordning utan man "raggar" upp varandra till match och prickar för vem som vann.

När alla har spelat så ser man efter vem som vunnit. Om antalet matcher skiftar mellan personerna spelar ingen roll egentligen. De som är duktiga på att ragga upp motståndare spelar ju givetvis fler matcher.

Om man vill och hinner så kan man spela final, först till tre mål. Ha något lite roligt pris till vinnaren. En flaska vin eller en chokladkaka till exempel.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2009-05-06 21:54 #1 av: Leffe

Ingen dum idé alls

Anmäl
2009-05-06 22:40 #2 av: Kjelle

Så gjorde vi killar i de äldre tonåren, medan tjejerna skakade på huvudena - inte nu igen


Anmäl
2009-05-06 22:57 #3 av: sissie

Jamen killar! Nu ska ju se till att tjejerna också spelar. Gör en egen liten turnering för bara tjejer.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.