2009-06-20 12:18 #0 av: sissie

På förbundets hemsida har Johan Gustafsson skrivit lite reflektioner över Sveriges insats från bordshockey VM-2009. Här kommer den.

Författare: Johan Gustafsson

Ryssland har tagit över våran roll både vad det gäller spetts och bredd. Vad det ser ut som kommer vi aldrig att få tillbaka dem till sweden igen. Finnarna går nog åt samma håll.

Vi lever fortfarande på våra gamla reliker som vanligt. Men logisk vore ju att tro att för eller senare så droppar våran golden age, 70-talisterna av. Då är vi lika slagkraftiga som Norge är idag.

Det vi får glädja oss åt (Förutom dom 2 guld vi fick) är att tex Kalle, Bobbo och Fridell som inte är våra absoluta toppspelare gjorde grymt bra lag prestationer. Vi har nog chansen att manuvrera bort vilket lag som helst bara det rullar lite mer våra väg i EM tror jag.

Jag kommer att ta med mig...

-Värmen och den vansiniga fuktigheten var svår tycker jag. Fick ingen snärt alls i centerdragningarna. Lakrisen kändes som en retsamt blöt ducktvål. Stå och byta inspel med folk det finns det många som gör bättre än jag.
I VM dyker det alltid upp lite konstiga förutsättningar man måste kunna hantera.

-Trulls guld, ner på knä efter den närvösa guld matchen mot Pickels det var så sjukt jävla stort.

-Du gamla du fria är den klart bästa nationalsången.

-Jag missade inte slutspel för att jag inte räckte till mot dom bästa. Förlorade helt enkelt för mycket mot dom sämsta. 0-3 mot någon Ungrare man aldrig sett innan man får pucken till HY första gången-Pommes alltså!!!
Alla är så jävla bra numera. Vill man komma någonvart måste man ut i Europa och spela.

Trevlig sommar bordshockey Sverige
Hoppas G