Tävlingar

Det drar ihop sig till EM

2010-04-18 19:58 #0 av: sissie

Snart är det dags för EM i bordshockey. Den 11-13 juni avgörs EM i Överum, Sverige. Men vilka får åka dit då?

14 stycken spelare får respresentera Sverige i EM. Vilka som får åka avgörs av SBL-ligan. En tävling där det gäller att samla rankingpoäng på diverse tävlingar runt om i Sverige. Just nu ligger Fredrik Johansson Enköping HSC på första plats. Övriga som just nu är aktuella att få sätta på sig de blågula färgerna är:

Hans Österman, PEter Östlund, Finn Finnstedt, Lars-Erik Svensson, Jimmy Eklund, Kent Nyman, Herman Steen, Jimmy Mårdell, Kalle Bindekrans, Jerry Wikström, Rickard Sjöstedt, Truls Månsson och Marcus Andersson. Strax utanför ligger Pontus Eriksson, David Freséus, Sissie Wikström, Henric Andersson och Petter Bengtsson.

På Damsidan finns än så länge bara en kandidat: Sissie Wikström. På Veteransidan Så återfinns bl a Lars-Erik Svensson, Jerry Wikström och Truls Månsson på EM-plats. Ytterligare en eller två ska åka.

På Junior-sidan är det tunt med kandidater som varit med på de större turneringarna. Så där får vi se vilka det blir.

Det är fortfarande en stor GP-turnering som ska avgöras och ytterligare en XL turnering. Båda dess tävlingar kan komma att ha en avgörande betydelse för hur det går för de som ligger runt strecket för att få delta i EM.

 

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-04-25 18:49 #1 av: sissie

Petter Bengtsson är klar för EM-spel i kraft av att han blivit bland tio-i-topp på World Tour.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.