Svenska Bordshockeyförbundet

Nu är det dags igen!

2010-08-01 19:16 #0 av: sissie

Säsongens stora tävlingar har fått sina datum. Häng nu med på en spännande säsong. Denna säsong ska landslaget till VM i Finland tas ut.

Nästa säsongs upplägg är klart. Tidigare SBL har döpts om till SverigeTouren. Tanken är att det ska vara enklare att förstå vad det hela handlar om.

En annan nyhet är att det tillkommit en klass på SM, Old Boys +55. Klassen är en del utav Veteranklassen som nu får ett extra slutspel för de som är över 55 år.

Först ut i SverigeTourens GP tävlingar är Stockholms Master. Det är Björkhagen Rangers som anordnar den 18 september. Anmälan till den kan göras redan nu.

I november så avgörs Lag-SM med efterföljande GP-turnering samma helg. Datumet är satt till den 20-21 november,

2011 börjar med SM 5-6 februari. Tävlingen kommer att hållas i Solna Access stora entré.

För er som bor i norrland och som vill spela på närmare håll kan rikta in er på den 12 mars 2011. Då avgörs Ume Open.

Den 21 maj avgörs sedan säsongens sist stora tävling Öresund Cup i Skåne.

 

Utöver dessa tävlingar så kommer det att finnas ett flertal mindre tävlingar runt om i landet. Både tävlingar som är bara en dag och tävlingar som består av flera deltävlingar.

 

I juni sker den stora sammadrabbningen av världseliten. 10-12 juni kommer VM att spelas med Finland som värdnation. Plats är Helsingfors förståss. De spelare som har tagit mest poäng under säsongen kommer att få representera Sverige.

 

Så håll koll i Tävlingskalendern här på sajten.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-08-02 02:57 #1 av: Leffe

Skulle vara kul att se Stockholms Mastere

Anmäl
2010-08-02 03:06 #2 av: sissie

Den kommer nog att hålla till i Björkhagen. Exakt info har inte kommit ut än men kommer säkert snart då det är engagerade grabbar som håller i arrangemanget.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.