Tävlingar

Oslo Open 2010

2010-09-07 11:57 #0 av: sissie

I helgen avgjordes första turneringen i Världstouren. Oslo Open spelades och dryga 50-talet spelare från flera länder deltog.

Spelare från länder som Svergie, Tyskland, Lettland, Ukraina och Ryssland gästade norrmännen i deras turnering Oslo Open i just Oslo. Toppeliten var inte på plats så det bäddade för att de något lägre rankade skulle kunna få fina placeringar i denna turnering.

Oslo Open startade som vanligt vid niotiden på morgonen och vinnaren korades vid åttatiden på kvällen.

Vann gjorde Alexey Titov från Ryssland. I finalen mötte han Daniel Remmem från Norge. Remmem gjorde en mycket bra turnering. Rankad att bli 17:de före tävlingen. Slutade med en fin fin andraplats. Titov var rankad 3:a före tävlingen.

OO-2010-PeterOstlund.jpgBäste svensk blev Peter Östlund på en tredje plats. Han var en av kandidaterna till att vinna tävlingen, men i semifinalen mötte han Remmem som spelade stark mot en något ofokuserad Peter Östlund, som inte vågade spela ut ordentligt.

På damsidan så tog Caroline Eriksson en riktigt fin placering. 36:e plats i turneringen. Innan tävlingen var hon rankad till att hamna på 44:e plats. Mycket starkt gjort av denna nya stjärna inom svensk dam-bordshockey.

Artikelförfattaren själv fick känna sig slagen denna gång och hamnade på en 37:e plats. En klar förbättring gentemot förra året. Så vedebörande är ändå nöjd med resultatet.

Nästa tävling inom Världstouren hålls i Canada den 18 september.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-09-07 16:19 #1 av: Leffe

Det går åt rätt håll för er från Sverige i alla fall

Grattis till er

Anmäl
2010-09-07 18:56 #2 av: sissie

Tackar!

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-09-10 22:51 #3 av: medde

Jättebra gjort.

Även enormt kul då ni svenska tjejer visat framtassar!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2010-09-11 01:08 #4 av: sissie

Tackar!Glad

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.