Tävlingar

Caroline krossar motståndet

2011-02-10 09:52 #0 av: sissie

Caroline Eriksson var med på sitt första SM i helgen och formligen krossade sina motståndare totalt. Flera fina placeringar tog hon i de olika klasserna.

Caroline Erikssons framfart har inte gått obemärkt genom svensk bordshockey. Även utomlands skapar hon rubriker, och flera utländska spelare har kommenterat hennes framfart som imponerande.

På SM i helgen som plöjde hon säkert genom kvalgruppen på lördagens morgon och slutade på en trygg 6:e plats. Den placeringen gjorde att hon gick vidare till eftermiddagens semifinalsgrupper.

I semifinalsgruppen fortsatte Caroline Eriksson att spela stabilt och säkert. Det räkte dock inte längre än till en 17:e plats i semifinalsgruppen. Men mycket starkt gjort av en debutant i SM.

På söndagen så återkom hon med fortsatt säkert spel. Rookieklassen dominerade hon nästan totalt. Gruppseger och kvartsfinalsplats. I kvarten slog hon ut Magnus Nilsson i fyra raka matcher. I semifinalen så skulle hon möta Erik Edung som tyvärr inte kunde fortsätta spela.

I finalen mötte hon Fredrik Nilsson som kom tvåa i gruppen. En stenhård final som gick till sjunde avgörande. Där låg Caroline under efter halva matchen med 0-2. Men med några fina centerfinter så var hon ikapp och vände till sjunde matchen till 4-3 och segern var hennes. Stolt kunde hon titulera sig till Rookie-Mästare.

Ytterligare en klass skulle hon hinna med att avgöra. I Dam-klassen var hon enda svenska, då denna klass är öppen även för utländska damer.

Med endast en förlust mot Darta Ozolina, placerade hon sig högst upp på tabellen. Sedan gjorde Caroline prcessen kort med Laima Kamzola. Fyra raka matcher och vidare till final mot Finlands bästa dam Netta Jousi. Här blev det tuffare då Netta Jousi med sin rutin gjorde det svårare för Caroline. Dock inte tillräckligt svår och Caroline plockade hem segern i Dam-klassen. Det var på tiden att en svensk dam vann igen efter några år som titeln farit iväg utomlands.

 

Facit för Caroline under denna SM-helg blev två fina Guld och SM-titlarna i både Rookie och Dam, samt en hedrande 82:a plats i Öppna klassen.

 

GRATTIS Caroline Eriksson.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2011-02-10 14:00 #1 av: Leffe

Grattis till Carro

Anmäl
2011-02-11 11:55 #2 av: medde

Grattis!

Säger en mycket imponerad medde!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2011-02-14 16:04 #3 av: TrulsRangers

Två SM-GULD till Carro! Hon borde ha en egen fanclub.

Anmäl
2011-02-14 23:03 #4 av: sissie

Vi kan starta en här på Bordshockey.ifokus.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.